2016-09-23 15:43:28• hírek • Gold T Farm

Öt hasznos tipp fogaink egészségének megőrzésére

Fogaink egészsége hozzájárul szép, ragyogó mosolyunkhoz.

Ez a mosoly pedig sok esetben döntő lehet emberi kapcsolataink során is... A szájápolás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, most pedig megpróbálunk néhány tippel és trükkel is segíteni, hogy a mosoly valóban ragyogó és ellenállhatatlan maradjon.

1. A fogak ápolásához elengedhetetlen a jó fogkefe. Érdemes követni a reklámokban bemutatott újdonságokat, a fogkefegyártóknál szakértők sora dolgozik azon, hogy a tökéletes kefét állítsák elő. Ha egy modell nagyon bevált, azt azért nem érdemes lecserélni, viszont figyelni kell arra, hogy legtöbb negyedévente új fogkefét vásároljunk. Az elhasználódott kefe ugyanis akár kárt is tehet a  fogínyben.

2. Naponta kétszer mossunk fogat. Egyszer reggelizés előtt, ugyanis az éjszaka folyamán baktériumok tenyésznek a szájüregben, ezeket pedig nem kellene a reggelivel együtt lenyelni. A második mosást estére, vacsora utánra időzítsük. Várjunk azonban legalább egy órát, mert bizonyos italok, ételek savassága megpuhítja a fogzománcot, az azonnali mosással pedig több kárt okozunk, mint hasznot.

A cikk folytatása a Gold T Farm oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: